fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Povestea  noastră

Evoluăm și ne dezvoltăm împreună…

Din 2001 juniorul TNT Computers s-a lansat pe piața locală din județul Sibiu, din pasiune pentru tehnologie, soluții software și inovație.

Primele soluții software dezvoltate- autentic românesc- s-au adresat administrației publice locale din județ, astfel că în prezent TNT Computers deține aproximativ 80% din instituțiile publice din județ și oferă soft-urile: ContaBugetar, Taxe și Impozite, Asistență Socială, Registrul Agricol, Urbanism și o soluție de e-guvernare locală CITYMANAGER.

La început echipa TNT Computers a însemnat 5 oameni cu o idee comună. Astăzi suntem o echipă formată din peste 40 de fete și baieți, domni și domnișoare organizați pe departamente și dedicați unei idei comune mai mari și anume TEHNOLOGIA PENTRU TOȚI și OPORTUNITĂȚILE pe care tehnologia le poate genera în viitor.

S-a format echipă de suport și asistență tehnică pentru soluțiile software oferite.

Am adăugat soluții de camere de supraveghere, rețelistică, iluminat inteligent , control acces și licențieri în portofoliu TNT.

Am lansat softul Registrul Agricol, dedicat sectorului public și am sărbătorit 10 ani de la înființare, cu o echipă mai mare și mai experimentată.

Am devenit parteneri Microsoft pentru servicii și soluții, iar apoi am dobândit calitatea de MS Silver Partner și MS SMB Cloud Solution Partner.

Am semnat parteneriate cu Bitdefender, Kaspersky, Dell, Network One Distribution  și am crescut catalogul de produse comercializate.

Am participat la cel mai important eveniment de afaceri din Sibiu Business to more Business și am lansat soluția iȘcoala în cadrul evenimentului Microsoft Summit 2016 din București.

TNT Computers a primit Premiul Best Independent Software Vendor 2017 din partea Microsoft pentru calitatea de vendor care construiește, dezvoltă și comercializează software local.

Ne mutăm în sediu nou, devenim o echipă compactă și unită de 40 de oameni faini. Participăm pentru prima oară la Microsoft Inspire în Las Vegas și Internet&Mobile World în București.

În cadrul FY19 Microsoft Partner Kickoff, TNT Computers primește Premiul Best Partner for Demand Generation, datorită promovării soluțiilor CLOUD în sectorul public.

Lansăm soluții software noi, ne extindem direcțiile de business spre automatizări, inteligență artificială și IoT și integrăm soluțiile cu alți Vendori pentru a oferi soluții complete și moderne.

Ne alăturăm Clusterului Transilvania IT, reprezentat ca cea mai mare şi influentă organizaţie creată pentru industria IT din România.

Devenim membri ai Asociației Române pentru Smart City. O comunitate de experți și susținători ai modernizării și digitalizării comunităților inteligent-creative. Suntem aleși experți în echipa care dezvoltă Kitul Smart Village pentru România.

Te-am făcut puțin curios?

Portofoliul TNT Computers înseamnă și….

  • Soluții CLOUD & Office365
  • Cybersecurity
  • Aplicații Business
  • Digital Workplace
  • IoT
  • Inteligență artificială…..și nu ne vom opri aici…

Te așteptăm la o cafea și la un schimb de idei