fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Gala Comunității din Comuna Racovița Sibiu: Inovare Digitală și Securitate oferite de TNT Computers

Gala Comunității din Comuna Racovița Sibiu: Inovare Digitală și Securitate oferite de TNT Computers

Într-o atmosferă de entuziasm și recunoaștere a eforturilor depuse pentru dezvoltarea comunității, Gala Comunității din Comuna Racovița Sibiu a fost un moment de sărbătoare și reflectare asupra progresului realizat în ultimii ani. Evenimentul a avut loc duminică 17 martie 2024 la Căminul Cultural, marcând contribuțiile semnificative ale comunității, partenerilor precum și inițiativele de modernizare a Racoviței de azi și de mâine.

Unul dintre momentele serii a fost marcat și de recunoașterea noastră, a TNT Computers pentru angajamentul și sprijinul adus în digitalizarea serviciilor publice ale Primăriei, precum și pentru implementarea unui sistem de supraveghere video ce a contribuit la sporirea securității în comună.

Digitalizarea serviciilor publice reprezintă un pas esențial în direcția unei administrații transparente și eficiente. Prin intermediul parteneriatului cu TNT Computers, Primăria Comunei Racovița a putut să-și optimizeze procesele administrative, să ofere acces mai rapid și mai simplu la informații și servicii pentru locuitorii săi, precum și să îmbunătățească comunicarea între cetățeni și instituția locală, lansând în premieră Aplicația de mobil Racovița Online ce oferă o suită de servicii publice electronice cetățenilor deserviți. Aplicația poate fi descărcată atât din Apple Store cât și Google Play.

Sistemul de supraveghere video implementat în comună a adus o creștere semnificativă a nivelului de securitate. Această tehnologie modernă permite monitorizarea continuă a diferitelor zone ale comunei, ajutând la prevenirea și combaterea infracțiunilor, precum și la asigurarea unui mediu mai sigur pentru toți locuitorii.

În cadrul Galei Comunității, echipa TNT Computers a fost onorată cu o diplomă de excelență pentru contribuția la progresul și dezvoltarea comunei Racovița în ultimii ani. Această distincție nu reprezintă doar o recunoaștere a eforturilor depuse de companie, ci și o confirmare a impactului pozitiv pe care tehnologia și inovația le pot avea în îmbunătățirea calității vieții în comunități.

Gala Comunității din Comuna Racovița Sibiu a fost nu doar o ocazie de celebrare, ci și un moment de apreciere a parteneriatului și eforturilor dedicate în realizarea unei comunități mai conectate, mai sigure și mai prospere. Astfel de evenimente nu fac decât să consolideze spiritul comunitar și să inspire colaborarea pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii comunei Racovița și pentru comunitățile din întreaga regiune.

Mulțumim pe această cale, administrației publice din Comuna Racovița pentru încrederea acordată în serviciile oferite de TNT Computers și pentru parteneriatul frumos în dezvoltarea de soluții customizate pe nevoile administrative locale.

Parteneriatul între sectorul public și cel privat în dezvoltarea comunității demonstrează încă o dată eficiența și importanța digitalizării, transformării digitale și modernizării în crearea unui mediu mai prosper și mai sigur pentru toți locuitorii.

Comuna Racovita, un exemplu de bună practică în administrația publică locală.

Înregistrarea evenimentului poate fi vizionată aici: Gala Comunitatii Racovita si Sebesu de Sus

Gala Comunitatii Racovita Gala Comunitatii Racovita Gala Comunității din Comuna Racovița Sibiu: Inovare Digitală Gala Comunitatii Racovita Gala Comunitatii Racovita

Gala Comunității din Comuna Racovița Sibiu: Inovare Digitală