0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Școala365

Școala365 aduce tehnologia și inovația în fiecare școală

Anul 2020 livrăm și implementăm soluția GRATUIT în România ca soluția la închiderea Școlilor. Dă-ne un semn, te ajutăm cu drag.

Școala365 este o platformă educațională construită pentru fiecare rol școlar (elev-profesor-părinte-management învățământ) , ce facilitează procesul de predare și învățare digitală , precum și funcțiile administrative ale întregului personal școlar.

Școala365– susține educația digitală și integrează într-o singură aplicație cele două aplicații special create pentru educație: G Suite de la Google și Office365 de la Microsoft– varianta pentru educație, plus instrumente utile de management școlar, catalog electronic și dispozitive pentru educație (așa numitele chromebook-uri).

Soluția Școala365 este disponibilă în mai multe pachete: BASIC oferit GRATUIT în anul 2020 ca răspuns la contextul creat de Covid-19), PRO și EXTRA contra-cost.

Detalii tarifare complete aici: ȘCOALA365.

Toate versiunile platformei educaționale Școala365 sunt potrivite pentru orice tip de învățământ: grădiniță, primară, generală, liceu, universitate.

70 de milioane de utilizatori din 190 de țări folosesc aplicațiile Google pentru educație, iar peste 20 de milioane de profesori și elevi din întreaga lume folosesc aplicația Google Classroom.

Suntem alături de fiecare profesor și Școala din România cu soluția gratuită în pachetul BASIC, webinarii, suport în implementare și utilizarea platformei, asistență telefonică, dotarea spațiului cu echipamente/internet, servicii de formare/training și consultanță pentru profesori,  suport în alegerea de dispozitive pentru elevi și informații utile privind metode de accesare a acestora.

Aplicația se livrează ONLINE,  activarea se face automat și rapid de la distanță.

Oricare ar fi cerințele instituției educaționale Școala365 te ajută să faci din tehnologie un aliat pentru educația de calitate, continuă și modernă.

Ce este Chromebook?

Chromebook este un dispozitiv (laptop, tabletă) fiabil și modern care transformă procesul de învățare-predare într-o experiență interesantă și interactivă.

Află mai multe printr-un singur CLICK.

Activează Școala365, sau implică-te și DEVINO Partenerul nostru.

Ne poți contacta oricând folosit numărul de telefon 0369.101.200 sau adresa de email office@scoala365.ro

Digitalizează PREDAREA și ÎNVĂȚAREA în Școala TA!

Contactează-ne

Îți răspundem cu drag și găsim cea mai bună soluție pentru tine!