fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Școala365:

Platformă digitală de management școlar și Catalog Electronic

Școala365 aduce tehnologia și inovația în fiecare școală

Dă-ne un semn, te ajutăm cu drag.

Suntem alături de unitățile de învățământ în dotarea instituțiilor cu aparatură performantă și modernă care să atragă și să determine elevii să vină cu mai mare interes la orele de clasă.

Școala365 este o platformă educațională construită pentru fiecare rol școlar (elev-profesor-părinte-management învățământ) , ce facilitează procesul de predare și învățare digitală , precum și funcțiile administrative ale întregului personal școlar.

Școala365– susține educația digitală și integrează într-o singură aplicație cele două aplicații special create pentru educație: G Suite de la Google și Office365 de la Microsoft– varianta pentru educație, plus instrumente utile de management școlar, catalog electronic și dispozitive pentru educație (așa numitele chromebook-uri).

 1. Acces la aplicațiile Google Workspace: Gmail, Classsroom, Calendar, Google Plus, Google Meet, Google Docs, Sheets și Slides, Google Forms, Google Sites, Google Drive
 2. Acces la aplicațiile Microsoft Office 365: Outlook, Teams, Word, Excel, PowerPoint, OneNote,Exchange OneDrive, SharePoint, Teams, Sway, Forms, Stream, Power Apps, Yammer.
 3. Catalog Electronic: Un sistem complet pentru Note, Absențe, Mențiuni, Rapoarte absențe, Situație Școlară, Calculare Medie Automat, Profile Tehnologice etc.
 4. Modul gestionare unitate școlară. Administrezi întreaga unitate școlară dintr-un singur loc, clase, elevi, profesori, anii școlari, materiile predate, transferuri, promovare elevi și clase, gestionare parole etc.
 5. Soluția Registratură electronică – parte integrată în Scoala365 permite evidența unui registru electronic, repartizarea și control total asupra tuturor documentelor de intrare și ieșire din companie/instituție, salvat în CLOUD și accesibil de oriunde.
 6. Arhivare Electronică. Scoala365 vine în întâmpinarea nevoilor scolii dumneavoastră cu o serie de beneficii de care și dumneavoastră vă puteți bucura. Digitalizarea fondului arhivistic aduce cu sine numeroase avantaje, printre care accesul facil, de oriunde și oricând, la datele institutiei.
 7. Secretariat Digital. Sistemul de organizare la care ai acces prin Secretariat Digital oferă școlii o imagine de 360⁰ a activității școlare, management contracte și achiziții, aplicație de contabilitate, arhivare electronică si registratura electronica.
 8. Orar Școlar Digital. Orarul cu posibilitate de completare digitală le permite elevilor și profesorilor să își structureze programul școlar zilnic pe un suport electronic.
 9. WebSite pentru școală. Realizăm și administrăm site-uri web pentru fiecare instituție școlară.
 10. Integrare directă cu platforma SIIIR. Integrare rapidă cu SIIIR, fără nici un efort din partea școlii.
 11. Licențe Office pentru calculatoarele din școală. Licențe Office Pro, Windows pentru toate calculatoare din școală.
 12. Infrastructură Azure – Cloud. Spațiu de stocare în Cloud si securitatea datelor prin criptarea acestora

Detalii tarifare complete aici: ȘCOALA365.

Toate versiunile platformei educaționale Școala365 sunt potrivite pentru orice tip de învățământ: grădiniță, primară, generală, liceu, universitate.

70 de milioane de utilizatori din 190 de țări folosesc aplicațiile Google pentru educație, iar peste 20 de milioane de profesori și elevi din întreaga lume folosesc aplicația Google Classroom.

Suntem alături de fiecare profesor și Școala din România cu soluția gratuită în pachetul BASIC, webinarii, suport în implementare și utilizarea platformei, asistență telefonică, dotarea spațiului cu echipamente/internet, servicii de formare/training și consultanță pentru profesori,  suport în alegerea de dispozitive pentru elevi și informații utile privind metode de accesare a acestora.

Aplicația se livrează ONLINE,  activarea se face automat și rapid de la distanță.

Oricare ar fi cerințele instituției educaționale Școala365 te ajută să faci din tehnologie un aliat pentru educația de calitate, continuă și modernă.

Ce este Chromebook?

Chromebook este un dispozitiv (laptop, tabletă) fiabil și modern care transformă procesul de învățare-predare într-o experiență interesantă și interactivă.

Află mai multe printr-un singur CLICK.

Activează Școala365, sau implică-te și DEVINO Partenerul nostru.

Ne poți contacta oricând folosit numărul de telefon 0369.101.200 sau adresa de email office@scoala365.ro

Digitalizează PREDAREA și ÎNVĂȚAREA în Școala TA!

Contactează-ne

Îți răspundem cu drag și găsim cea mai bună soluție pentru tine!