fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Ce am discutat la Bucharest Education Summit?

Ce am discutat la Bucharest Education Summit? Despre EDUCAȚIE și oportunitățile oferite de #PNRR, tehnologie și nu numai…

Ieri, 14 martie 2023, colegul nostru Mihai Iacob ne-a reprezentat la Bucharest Education Summit și pe lângă faptul că s-a jucat cu Chat GPT a și făcut un rezumat al soluțiilor din portofoliul TNT dedicate Educației și al oportunităților de dezvoltare a educației din România prin diverse surse de finanțare și nu numai 🙂

Mulțumim pe această cale, Asociației Române pentru Smart City și Network One Distribution pentru oportunitate!

Câteva cuvinte despre noi:

TNT Computers este un furnizor de soluții IT pentru instituțiile de învățământ, care oferă o gamă largă de produse și servicii pentru a sprijini procesul educațional din România.

Printre soluțiile IT inovative dezvoltate de TNT Computers pentru piața educațională se numără următoarele:

1. Platforme de învățare online: TNT Computers oferă platforme de învățare online, care permit instituțiilor de învățământ să ofere cursuri online, să creeze conținut de învățare și să monitorizeze progresul elevilor. Aceste platforme pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale instituțiilor de învățământ și ale elevilor.
2. Echipamente și software de învățare: TNT Computers oferă o gamă largă de echipamente și software de învățare, care includ, de exemplu, table interactive, proiectoare, calculatoare și software pentru editarea și gestionarea conținutului educațional.
3. Servicii de consultanță IT: TNT Computers oferă servicii de consultanță IT, prin intermediul cărora poate ajuta instituțiile de învățământ să optimizeze infrastructura IT existentă și să dezvolte planuri de investiții pentru a spori eficiența și efectivitatea procesului educațional.
4. Sisteme de securitate IT: TNT Computers oferă soluții de securitate IT, care protejează datele și informațiile sensibile ale instituțiilor de învățământ împotriva atacurilor cibernetice și a altor amenințări.
Toate aceste soluții IT inovative pot ajuta la îmbunătățirea procesului educațional, prin furnizarea de instrumente și resurse care sprijină învățarea și dezvoltarea elevilor.  Aceste soluții pot, de asemenea, să ajute instituțiile de învățământ să optimizeze resursele și să gestioneze mai eficient procesul educațional.

Cum va evolua piața de soluții IT pentru educație în România în următorii ani și care sunt direcțiile de dezvoltare prioritare pentru TNT Computers în această privință?

Piața de soluții IT pentru educație în România se dezvoltă într-un ritm rapid, odată cu creșterea utilizării tehnologiilor digitale în procesul educațional și cu evoluția nevoilor instituțiilor de învățământ.

TNT Computers SRL este un furnizor de soluții IT pentru instituțiile de învățământ care urmărește îndeaproape aceste tendințe și își adaptează oferta pentru a răspunde nevoilor din piață.

Câteva direcții de dezvoltare prioritare pentru TNT Computers în domeniul soluțiilor IT pentru educație:

1. Platforme de învățare online: Pe măsură ce învățarea online devine o practică tot mai obișnuită în învățământul românesc, TNT Computers va continua să investească în dezvoltarea de platforme de învățare online, care să răspundă nevoilor și cerințelor instituțiilor de învățământ din toate nivelurile de învățământ.

2. Tehnologii de învățare adaptivă: Tehnologiile de învățare adaptivă utilizează inteligența artificială și algoritmi de învățare pentru a adapta conținutul educațional la nevoile și preferințele individuale ale elevilor. TNT Computers va continua să dezvolte soluții de învățare adaptivă, care să permită instituțiilor de învățământ să personalizeze procesul educațional și să îmbunătățească performanțele elevilor.

3. Tehnologii de realitate virtuală și augmentată: Tehnologiile de realitate virtuală și augmentată pot fi utilizate pentru a crea experiențe educaționale interactive și captivante, care să permită elevilor să exploreze subiecte și concepte complexe într-un mod vizual și practic. TNT Computers va continua să exploreze posibilitățile de utilizare a acestor tehnologii în învățământ și să ofere soluții inovatoare pentru instituțiile de învățământ.

4. Securitatea cibernetică: Pe măsură ce utilizarea tehnologiilor digitale în învățământ crește, se impune și o protecție mai mare împotriva amenințărilor cibernetice.

TNT Computers va continua să inoveze și să dezvolte soluții IT inovative pentru instituțiile de învățământ din România, în scopul de a sprijini procesul educațional și de a răspunde nevoilor și tendințelor din piata.

Ce am discutat la Bucharest Education Summit?
Mai jos regăsiți câteva poze de la eveniment.

bucharest education summit