fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Despre iluminat inteligent

#Tehnologia #inteligentă și soluțiile moderne de #telegestiune și management a unui sistem de iluminat public servesc pentru beneficiul comunității și pentru un stil de viață modern și eficient din punct de vedere energetic.

Recent am dezvoltat și alocat un site dedicat și un management propriu soluției de iluminat inteligent din portofoliul #TNTComputers.

Pe scurt, soluția TNT iLight permite gestionarea dispozitivelor de interes public (corpuri de iluminat, camere de supraveghere, puncte de acces internet, comunicatoare audio de informare cetateni, alarme etc.) montate in localitate. De la comune la orașe și metropole, autoritățile publice se confruntă cu provocări privind costurile infrastructurii și a consumului de energie, problemele de mediu, transformarea urbană, siguranța și confortul populației. Cu toții ne dorim să trăim într-o localitate mai sigură și ecologică, un oraș verde.

Hint: Soluția TNT Lighting permite realizarea unei infrastructuri de comunicatii fără fir (MESH) de tip radio în bandă de 2,4 GHz, care permite controlul dispozitivelor- corpului de iluminat LED- prevăzute cu modul de control al intensității luminoase (dimare)+ transfer de date de la camera de supraveghere, alarme, butoane de panică, AUDIO, puncte de acces internet către server/unitatea centrală. Serverul este conectat la rețeaua locală și comunică cu dispozitivele din teren prin cablu sau wireless. (rețea de tip MESH)

Detalii complete pe noul site dedicat acestei soluții inteligente: https://tnt-light.ro/

 ”Lumea de mâine va fi polarizată de oraşe inteligente şi arii urbane, care vor genera 80 % din prosperitatea planetei. Evoluţia sau regresul oraşelor vor fi puternic influenţate de abilitatea lor de a stimula trei factori: tehnologie, noi modele de afaceri şi inteligenţa colectivă a locuitorilor lor”.

Despre iluminat inteligent