fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Eveniment cu tema Retrodigitizarea arhivelor fizice, Soft de Arhivare, Scanare și OCR-izare. Soluție oferită de TNT Computers și Iron Mountain

Parteneriat TNT Computers – Iron Mountain RomâniaEveniment cu tema Retrodigitizarea arhivelor fizice, Soft de Arhivare, Scanare și OCR-izare. Soluție oferită de TNT Computers și Iron Mountain În data de 26 aprilie a avut loc un nou eveniment de informare și prezentare a soluțiilor și partenerilor TNT Computers. Peste 30 de reprezentanți din administrația publică au participat la eveniment și s-au informat cu privire la Legile în vigoare privind arhivistica n administrația publică și cele mai noi tool-uri disponibile în portofoliul nostru, precum și cum vedem noi schimbarea modului de funcționare a sistemului administrativ public în raport cu alte instituții, intern și cu cetățenii deserviți. De această dată, am avut alături de noi pe colegii de la Iron Mountain, alături de care am dezvoltat o soluție care încorporează nevoile de management al documentelor, cerințele legislative privind arhivele instituțiilor publice și un mod de lucru digital. Proiectul comun l-am intitulat: Schimbarea modului de lucru în instituția publică- Tranziția de la hârtie la digital Tranziția de la hârtie la digital se realizează conform legislațiein în vigoare și presupune crearea unui sistem adecvat, securizat de management al documentelor care permite ulterior integrarea infrastructurii smart și a serviciilor publice electonice.  Parteneriatul dintre TNT Computers și Iron Mountain vizează adoptarea unui sistem administrativ public digital care include și arhiva electronică certificată conform Legii 135/2007. Împreună am stabilit 3 PAȘI în tranziția de la hârtie la digital, astfel:

Pasul 1: Retrodigitizare arhivă conform Lege 16/1996 și Lege 135/2007

Servicii: preluare arhivă fizică, prelucrare documente, scanare arhivă, indexare arhivă cu metadate, OCR-izare, transfer imagini, stocare și back-up

Pasul 2: Integrare arhivă electronică în Registratura electronică CityManager

Servicii: integrare Nomenclatoare arhivistice, documente cu caracter permanent și temporar în modulul Registratură electronică. Beneficii: acces rapid, eliberare spațiu, degrevare responsablități arhivare

Pasul 3: Schimbarea modului de lucru în instituție

Implementare treptată a unui mod de lucru modern, cu acces la fluxuri de lucru digitale, semnare electronică rapidă, acces la un portofel electronic certificat.

parteneriat tnt computers iron mountain

 

Scanare documente și arhivare digitală la cel mai înalt nivel din România. Dă startul accesării unor soluții moderne de management al informației.

Iron Mountain este singura companie din România capabilă să ofere clienților săi o soluție completă de gestionare a informației, pornind de la consultanță în gestionarea și crearea documentelor la depozitarea acestora, scanare și constituirea unei arhive digitale, managementul electronic al datelor (Document Management System), automatizarea fluxurilor, încheind ciclul cu distrugerea confidentială a documentelor.

Alături de partenerii noștri, dezvoltăm și integrăm cele mai noi tehnologii pentru administrația publică din România. Platforma CityManager pe partea de digitalizare a serviciilor publice, împreună cu soluțiile de digitizare a arhivelor existente, oferă acel instrument prin care răspundem nevoilor reale din comunitate și din sistemul administrativ public din România și cerințelor legislative în domeniul arhivisticii. Seria evenimentelor dedicate administrației publice va continua.. Eveniment cu tema Retrodigitizarea arhivelor fizice, Soft de Arhivare, Scanare și OCR-izare. Soluție oferită de TNT Computers și Iron Mountain. Câteva poze de la eveniment, mai jos.

prezentare iron mountain in parteneriat cu tnt computers

retrodigitizarea arhivelor in administratia publica

 

 

 

 

integrarea arhivelor digitale in solutia city manager

eveniment tnt computers sibiu

eveniment tnt computers retrodigitizarea arhivelor