fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Gânduri de sfârșit de an

Gânduri de sfârșit de an

De ce facem software?

Colegul nostru Mihai ne-a transmis un gând de sfârșit de an care ne-a plăcut atât de mult încât am zis că trebuie transformat în articol pe site 🙂

„Noi, cei de la TNT Computers, credem cu tărie că putem schimba starea de fapt în Administrația Publică Locală din România.

Noi, cei de la TNT Computers, credem cu tarie că putem schimba modul de interacțiune al cetățenilor cu serviciile publice din cadrul primăriilor.

Noi, cei de la TNT Computers, credem cu tărie că prin crearea de structuri digitale sustenabile și prin oferirea de soluții digitale integrate, tuturor cetățenilor, autorităților publice locale și  companiilor locale, toate acestea vor avea ca rezultat, dezvoltarea economică locală și implicit creșterea calității vieții pentru cetățenii și turiștii din aceste comunități de tip SMART”.

Cum facem business?

Prin crearea de  Ecosisteme SMART CITY prin care introducem tehnologii inovative în Administrația publică locală.

Vrem să accelerăm digitalizarea municipalitățiilor și comunităților rurale, prin soluții software și echipamente dedicate, soluții interoperabile prin care Primăriile digitalizează complet interacțiunea dintre cetățeni și sectorul public.

Experiența de peste 20 de ani și poveștile de succes ale clienților noștri ne recomandă, iar  succesul lor este și succesul nostru pentru că am reușit de-a lungul timpului să fim pionieri ai unor soluții construite alături de clienți, pornind de la nevoile lor.

Ce facem concret la TNT Computers?

Portofoliul nostru conține o serie de soluții și servicii: portal integrat de e-guvernare, iluminat stradal inteligent, soluții de mobilitate urbană, managementul deșeurilor, energie inteligentă și o gamă largă de servicii adiacente de la consultanță la partea de hardware. Facem toate aceste ”produse” în mod autentic, construite in-house de către o echipă dedicată de programatori cu suportul departamentelor: administrativ, vânzări, marketing, suport.

Anii 2020 și 2021, marcați de pandemie și de nevoia de digitalizare, presiunea ultimului loc al României în clasamentul DESI, schimbările majore din piață pe diverse segmente și nevoia de siguranță și securitate au însemnat pentru noi (TNT Computers) mai multă muncă, mai multe idei, dezvoltare, creștere și crearea de noi comunități. În ultimii doi ani ne-am alăturat unor comunități puternice ca Transilvania IT Cluster, Asociația Română pentru Smart City,  CityAir| primul program național de monitorizare a calității aerului în școli, Sibiu Innovation Days prin ULBS, Caravana Smart City Sibiu și o serie de alte inițiative locale în domeniul #Smartcity.

Am realizat că viitorul se va construi cel mai rapid prin parteneriate și colaborări între toți actorii: privat, public, educațional și societatea civilă.

Mulțumim clienților, partenerilor, colaboratorilor și echipei pentru toate reușitele obținute în ultimii ani.

Suntem recunoscători pentru oportunități, pentru încrederea acordată în serviciile și soluțiile noastre și ne dorim ca 2022 să fie o provocare marcată de modernizarea sistemului administrativ public și găsirea de noi soluții.

Gânduri de sfârșit de an