fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Parteneri Scoala365

TNT Computers a încheiat un parteneriat pentru soluția Școala365–  o platformă educațională necesară în aceste vremuri.

Adoptând crezul că Educația trebuie să continue online pentru restul anului!

Ne dorim să susținem o educație continuă și acces la resurse și platforme digitale care să pregătească generațiile pentru un viitor tehnologic, modern, performant, digital.

De aceea prin acest parteneriat frumos, vrem să susținem învățământul și accesul la educație pentru tot anul 2020. Astfel am decis să adăugăm în portofoliul de soluții și aplicația educațională Școala365 și totodată să integrăm resurse interne în aplicație pentru a sumplifica și a asigura accesul profesorilor la instrumente de management instituțional.

Oricare ar fi cerințele instituției educaționale, Școala365 te ajută să faci din tehnologie, un aliat pentru educația de calitate: de la aplicații pentru educație GSuite for Education, Microsoft for Education),Module de registratură electronică, Catalog Electronic și Contabilitate, dotarea spațiului de școlarizare cu echipamente / dispozitive și internet, până la servicii de formare și consultanță pentru implementarea tehnologiei în școală.

Detalii aici: https://scoala365.ro/

  • G Suite pentru Educație crează oportunități moderne de învățare, simplifică sarcinile administrative și îi provoacă pe elevi să gândească critic. Toate acestea fără ca fluxul de învățare să fie întrerupt.
  • Cu aplicațiile Microsoft îți organizezi mai bine și eficient activitatea la clasă, îți planifici lecțiile, monitorizezi notele și ții legătura permanent cu elevii și colegii.
  • Catalogul Electronic asigură comunicarea directă părinți – profesori – elevi, trimite notificări în timp real despre note, absențe, ședințe, teme.
  • Sistemul de organizare la care ai acces prin Secretariat Digital oferă școlii o imagine de 360⁰ a activității școlare. Cu acest sistem poți modifica și crea profiluri pentru elevi, profesori, părinți, administratori, precum și clase și materii. Ai acces la aplicațiile integrate în platformă, informații privind orarul, starea de sănătate a elevilor, datele de conectare și gestionarea rețelei WiFi.

Parteneri Scoala365