fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Secretele antreprenorului de succes– Sibiu, 11 aprilie

Suntem încântați să anunțăm că vom participa la un eveniment B2B deosebit de important și relevant pentru mediul antreprenorial din Sibiu: „Secretele Antreprenorului de Succes”.

Acest eveniment are loc în contextul în care digitalizarea devine tot mai crucială pentru supraviețuirea și succesul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) din țara noastră.

În calitate de participanti la acest eveniment, ne propunem să fim parte dintr-o discuție amplă și informativă despre modul în care antreprenorii pot utiliza digitalizarea ca pe un colac de salvare într-un mediu de afaceri tot mai competitiv și în continuă schimbare. Vom explora cele mai recente tendințe și tehnologii digitale și vom învăța de la experți din diverse domenii.

Pentru noi, acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a împărtăși experiențele noastre, de a învăța de la alții și de a stabili noi conexiuni valoroase în comunitatea antreprenorială din Sibiu și regiune. Suntem hotărâți să ne alăturăm eforturilor de a promova digitalizarea ca și un element esențial pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor noastre.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu alte întreprinderi și organizații la acest eveniment deosebit și să contribuim împreună la conturarea viitorului antreprenorial al României în era digitală.

Vă invităm să fiți alături de noi și să ne susțineți în această călătorie către succesul digital!

secretele antreprenorului de succes sibiu secretele antreprenorului de succes sibiu

 

 

 

 

Evenimentul este susținut de: Biriș Goran, Omnicredit, TargetWeb, Blacksys, Kangoopack, TNT Computers, CMC Grup Risk Advisor, BRIDGE-to-INFORMATION, Benvenuti. Partenerii media ai evenimentului sunt Ziarul Financiar şi Contzilla.ro, iar BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare) este organizație suport.

Participarea la eveniment este gratuită, dar condiționată de înregistrarea prealabilă prin formularul disponibil aici: https://tinyurl.com/ytvw4m4k sau telefonic la 0753 024 152.

În cadrul evenimentului vor exista 2 paneluri în care se va discuta despre digitalizare.

  • Primul panel va aborda ”Provocările digitalizării pentru IMM-urile din diverse domenii”, iar invitații din panel sunt 6 antreprenori și manageri din afaceri antreprenoriale: Andreea Mija, Mariel Petric, Tudor Gorcia, Ciprian Curea, Dan Paștiu și Ionuț Fodoca. Aceștia vor prezenta propriile perspective legate de digitalizarea afacerilor pe care le conduc, dar și provocările cu care se confruntă.
  • În al doilea panel se vor căuta ”Soluții pentru provocările aduse de digitalizare” cu ajutorul unor specialiști în diverse zone ale digitalizării: Melinda Morariu, Bogdan Gherghe, Alexandru Aniței, Mihaela Tudor, Simona Constantin.

secretele antreprenorului de succes sibiuPe lângă discuțiile din cele 2 paneluri, digitalizarea va fi abordată și din alte perspective, dar vor fi prezentări și pe alte subiecte relevante pentru IMM-uri precum: finanțarea afacerii, programe BERD pentru IMM-uri, e-Factura, optimizări fiscale, managementul performanței, SEO, recrutarea în era digitală, leasing de personal sau sustenabilitatea.

Evenimentul va începe cu Povestea unui antreprenor de succes, dar identitatea acestuia este SECRETĂ până la momentul evenimentului. Totuși, există câteva indicii. Antreprenor și investitor, invitatul prezent la Sibiu este co-fondator al unuia dintre jucătorii cheie de pe piața soluțiilor de business din România, cu impact benefic asupra întregului mediu de business, dar mai ales în dezvoltarea și gestionarea activităților IMM-urilor.

În cadrul evenimentelor ”Secretele antreprenorului de succes” se prezintă și susțin proiecte sociale locale. La Sibiu proiectul susținut este Fundația Polisano, iar Cătălina Costache împreună cu Irina Vincze ne vor spune mai multe despre ce fel de cauze susține Fundația Polisano.

Secretele antreprenorului de succes– Sibiu, 11 aprilie

secretele antreprenorului de succes

 

 

 

Detalii eveniment aici : LINK Eveniment

Mulțumim IMM Club pentru invitație!