fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Smart City Industry Awards 30 martie 2023

Smart City Industry Awards 30 martie 2023

Gala Smart City Industry Awards (SCIA) este un eveniment anual, ce are ca scop descoperirea, recunoașterea și premierea soluțiilor și/sau proiectelor inovatoare propuse UAT-uri, antreprenori, mediul asociativ sau mediul academic. Premiile SCIA au ca scop descoperirea, recunoașterea și premierea proiectelor și soluțiilor inovatoare care conduc la dezvoltarea comunităților.  Inovația implică o tehnologie, o procedură sau un serviciu de pionierat care ar putea fi implementate pe scară largă, sau folosirea unor tehnologii existente într-o manieră inovatoare, care aduce valoare adăugată unei comunități.

De 7 ani, SCIA înseamnă inspirație și rezultate. SCIA este evenimentul care oferă recunoaștere celor mai bune, inovative și inedite proiecte realizate în comunitățile din România.

Industria Smart City din România a continuat să se dezvolte într-un ritm accelerat. România are peste 1000 de proiecte și inițiative.

Te așteptăm alături de noi și de #ARSC în 30 martie pentru a descoperi cine sunt Campionii Industriei Smart City din România – comunități, companii, instituții, experți.

Smart City Industry Awards a ajuns la cea de-a 7-a ediție!

Industria Smart City din România a evoluat rapid în ultimii ani, iar digitalizarea a devenit o prioritate pentru autoritățile centrale și locale, mediul de afaceri și societatea civilă. La ediția 4 a Galei SCIA din 2019, Asociația Română pentru Smart City a lansat inițiativa Carta 2030, care s-a dovedit a fi un pas important în direcția digitalizării României.

În 2021, am atins un nou nivel, cu peste 860 de proiecte și inițiative Smart City, iar în 2022 am depășit pragul de 1000 de proiecte. Ediția din acest an a Galei Premiilor Industriei Smart City va recunoaște și premia acele persoane, instituții și companii care au reușit să se adapteze la contextul actual, să digitalizeze, să implice cetățenii și să implementeze tehnologii inovatoare pentru a ajuta comunitățile să se dezvolte.

Tema principală a acestei ediții este Sustenabilitatea.

Dacă doriți să fiți parte din această comunitate unică în România și să contribuiți activ la această industrie, atunci vă invităm să aflați mai multe despre pachetele noastre de sponsorizare. Vă oferim oportunitatea să vă promovați brand-ul, să vă asociați cu cele mai importante proiecte Smart City din România și să vă întâlniți cu liderii industriei.

Ediția a 7-a a Galei Premiilor Industriei Smart City va fi, mai mult ca niciodată, un eveniment unic pentru a vă conecta cu cei mai importanți actori din industria Smart City din România, să vă faceți cunoscuți și să contribuiți la dezvoltarea inteligentă a comunităților românești.

Înscrie un proiect la Gala SCIA 7

Organizatorul încurajează depunerea de proiecte ce folosesc soluții tehnologice care se încadrează în următoarele categorii de interes:

  • Smart Mobility
  • Smart Environment
  • Smart Governance
  • Smart Economy
  • Smart Living
  • Smart Citizen

Înscrierea proiectelor în competiție este gratuită și se adresează orașelor, consiliilor județene, comunelor, companiilor, instituțiilor care au dezvoltat sau implementat un proiect în ultimul an.
Proiectele pot fi depuse pentru examinare până la data de 15 Martie 2023 ora 18:00.

Anual, un număr limitat de companii și lideri urcă pe scena celui mai mare și important eveniment dedicat Industriei Smart City din România. Este mai mult decât o recunoaștere. Trofeul SCIA reprezintă o garanție a calității și un diferențiator în piața de profil. Remarcă-te la SCIA 7!

Agenda SCIA 7

16:00 – Invitație Networking cu Industria Smart City (acces invitați și înregistrarea participanților)

17:00 – Declarații de presă susținute de Înalții Reprezentanți prezenți la eveniment

17:30 – Conferința ”Inteligența Artificială în Transformarea Comunităților din România”

18:30 –  #Sustainability Warm-up Session

19:00 – Deschiderea Galei, Eduard Dumitrașcu, Președinte ARSC

19:05 – Cuvânt Deschidere, Sebastian Burduja, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării

19:25 – Prezentarea juriului, a categoriilor premiate și a criteriilor de selecție

19:30 – Gala de premiere a campionilor 2022

21:30 – Open Networking & Late Night Cocktail cu Oportunități de Business pentru Industria Smart City

Accesul în sală se face între orele 16:00 și 16.45 (după această oră, măsurile de securitate nu vor mai permite accesul la eveniment).

Vino alături de noi și de comunitatea smart city din România la un eveniment dedicat susteabilității, bunelor practici de AȘA DA.

Detalii despre eveniment aici: https://scia.ro/

Smart City Industry Awards 30 martie 2023