fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

Suntem la Smart City Expo World Congress

Suntem la Smart City Expo World Congress.

Colegul nostru Mihai alături de prietenii de la Asociația Română pentru Smart City , Microsoft România și Network One Distribution se află în perioada 16-18 noiembrie în Barcelona pentru a lua pulsul tehnologic și pentru a învăța despre cele mai dezvoltate și smart orașe din lume. În cadrul acestui eveniment , la scală mondială se întâlnesc factorii de decizie, reprezentanții orașelor, companiile și dezvoltatorii de soluții smart city pentru schimb de idei, parteneriate șu bune practici.

Din 2011, Smart City Expo World Congress a fost în avangarda schimbării pentru orașe, făcând eforturi constante pentru a crea o viață urbană mai bună, dând putere cetățenilor și promovând servicii urbane mai eficiente și incluzive.

Smart City Expo World Congress are loc anual pentru crearea de orașe eficiente, incluzive și durabile – așa că, firește, spectacolul ar trebui să conducă prin exemplu.

Programul Towards Zero Waste este o inițiativă dedicată de sustenabilitate, în conformitate cu strategia de economie circulară a Comisiei Europene, bazată pe utilizarea de mai puține materiale, reutilizarea și reciclarea produselor și fără risipă de alimente.

Cu 55% din populație care trăiește în zonele urbane și cu declarații de urgență climatică emise de sute de consilii și jurisdicții din întreaga lume, orașele trebuie să deschidă calea în maximizarea valorii naturii, reducând decalajul inegalității multidimensionale și susținând un viitor liber. Suntem ceea ce facem, la fel și orașele. Noi construim orașe, dar orașele ne construiesc și pe noi. Acestea sunt câteva dintre motto-urile acestei ediții a Congresului.

Ce promite SCEWC anul acesta?

  • peste 10,000 de participanți
  • 400 de standuri EXPO
  • 350 de speakeri mondiali

smart city congress

 

Un oraș inteligent nu este doar unul avansat și durabil, ci și pe deplin incluziv, fără a lăsa pe nimeni în urmă.

La Smart City Expo World Congress, se pune accent pe construirea unei societăți mai echitabile și mai egalitare.

Detalii asupra evenimentului se găsesc aici: Smart City World Expo Congress

Suntem la Smart City Expo World Congress.

Smart City Expo World Congress 2021 Smart City Expo World Congress 2021Smart City Expo World Congress 2021Smart City Expo World Congress 2021