fbpx
0369 10 10 10 office@tntcomputers.ro

TNT iLight- soluții pentru smart cities

TNT iLight- soluții pentru smart cities

Povestea TNT iLight SRL s-a desprins din TNT Computers, un concern care reunește în prezent 5 companii axate pe tehnologie, IT și inovație.

Cu un portofoliu complex de servicii, produse și cu o înclinație asupra domeniul SMART CITY și SMART VILLAGE, întreaga echipă formată susține modernizarea României și dezvoltarea comunităților.

TNT iLight te aduce cu un pas mai aproape de orașul SMART al viitorului 
Mai verde, mai sigur, mai econom.

SC TNT iLIGHT SRL, producător român de soluții și sisteme smart city vă propune o gamă largă de servicii și produse menite să eficientizeze, automatizeze și modernizeze satul/orașul viitorului, precum și modul de interacțiune dintre factorii implicați (privat-public, public-cetățeni).

Construim infrastructuri inteligente, rețele IoT pentru orașe și localități, suntem furnizori, integratori și dezvoltatori de platforme software inovatoare. Aplicațiile și echipamentele inteligente din portofoliul TNT Light SRL acoperă cele 6 verticale smart city: guvernare, calitatea vieții, mobilitate, mediu, economie, cetățeni și contribuie la crearea unui ecosistem inteligent complex.

Ideea noastră de business se bazează pe crearea unui ecosistem rural/urban inteligent, de aici am și dezvoltat o serie de aplicații și soluții în această direcție.

Prin controlul întregului proces, suntem în măsură să garantăm cea mai bună calitate în fiecare etapă.

Asigurăm pe lângă serviciile de consultanță, suport privind accesarea diverselor surse de finanțare și implementarea soluției potrivite. Colegii noștri vă așteaptă la o sesiune de consultanță.

Ecosistemul propus de noi cuprinde următoarele:

 1. Un sistem integrat de e-guvernare (CityManager)

CityManager facilitează interacțiunea digitalizată dintre administrația publică și cetățeni, oferă acces în timp real la date și informații publice, simplifică munca aparatului administrativ, debirocratizează sistemul administrativ, oferă servicii publice online de calitate cetățenilor, elimină drumurile la ghișee, economisește timp pentru toți actorii implicați și oferă noi oportunități de dezvoltare locală.

 1. O aplicație mobilă de interacțiune cu cetățenii deserviți.

 CityManager App aduce comunitatea mai aproape de administrația publică prin punerea la dispoziție a următoarelor funcții: plata taxe și impozite, plata amenzi online, raportare de probleme online, acces la declarații și certificate fiscal, situație contribuabilă la zi, access la informații de interes public, notificări în timp real, verificare status documente în timp real.

 1. Un sistem integrat de iluminat inteligent (telegestiune).

Automatizarea iluminatului public se referă la integrarea sistemelor (iluminat, securitate, audio, video, alerte) și a echipamentelor într-o singură interfață de comandă. Aceste echipamente comunică între ele și formează mediul smart city. Cu iLight poți controla de la distanță toate luminile/lămpile/LED-urile din domeniul public printr-o rețea WIFI de tip MESH. Poți reduce consumul de energie electrică programând intensitatea luminilor sau ore de aprindere/stingere în funcție de diverși parametri.

 1. O Soluție de gestionare inteligentă a deșeurilor.

Problemele actuale, creșterea poluării cu deșeuri solide combinate cu extinderea standardelor guvernamentale privind gestionarea deșeurilor (colectarea selectivă, reciclarea etc) ne conduc în prezent la un nou concept: gestionarea inteligentă a deșeurilor cu ajutorul tehnologiei. Containerele stradale sunt echipate cu panouri solare, carduri de acces, senzori de containere, sistem de compactare automatizată a gunoiului, software de gestionare și monitorizare.

 1. Un locker inteligent de documente, disponibil 24/7: Docubox

DocuBox dezvoltat și integrat ca serviciu click and collect care conectează cetățenii și instituțiile fără a mai merge la ghișeu sau a sta la coadă- prin intermediul unor dulapuri/lockere inteligente montate pe raza localității. DocuBox înseamnă zero timp de așteptare la ghișee, cozi sau instituții.

 1. Infrastructură smart city: de la supraveghere video, la control access, rețea wifi stradală la rețea de încărcare autovehicule electrice, panouri solare green cells și Infokioskuri.

AVANTAJE aduse de ECOSISTEMUL SMART CITY/SMART VILLAGE

 • Optimizare costuri
 • Dezvoltarea serviciilor publice
 • Acces în timp real la date și informații pentru toți actorii implicați
 • Gestionarea informațiilor dintr-un singur punct de control
 • Culegerea de date mult mai simplă și rapidă ca niciodată
 • Acces la cele mai noi tehnologii
 • Simplificare și automatizare fluxuri și proceduri
 • Reducerea consumului de energie
 • Protejarea mediului înconjurător
 • Creșterea transparenței
 • Alerte în timp real
 • Digitalizare și debirocratizare
 • Stil de viață modern și confort pentru populație
 • Siguranță publică
 • Creșterea calității vieții în orașe moderne și inteligente cu beneficii și facilități
 • Creșterea satisfacției cetățenilor deserviți

Te invităm să te înscrii în comunitatea noastră: puternică, inovatoare, sustenabilă, educată digital și cu cetățeni implicați!

Oferim consultanță, soluții customizate, diverse pachete ale ecosistemului smart city și diverse modalități de achiziție a soluțiilor.

TNT iLight- soluții pentru smart cities